06 21 83 80 74 [email protected]

Trainingen

VOOR JEZELF, DOOR JEZELF

Bekijk hieronder het trainingsaanbod van Reform Training.

Fitness

Tijdens de fitness train je met een (persoonlijk) professioneel trainingsschema óf je kiest ervoor om je eigen training te doen. Workouts zijn opgesteld om binnen 60-90 minuten uit te voeren. Uiteraard is er altijd begeleiding in de gym om te helpen bij je technieken en uitvoering.

*Iedere training kost 1 credit

Personal training

Train jij liever met 1 op 1 begeleiding? Dan is personal training iets voor jou! Tijdens een traject wordt je hele leefstijl doorgenomen. Denk hierbij aan; beweging, voeding, herstel, planning enz. Hoe meer jij jezelf bloot geeft, hoe beter je geholpen kunt worden.
Je kiest zelf de frequentie, variërend van 1x per maand tot meerdere keren per week. 

Strength

Strength is een small group training waarbij verschillende elementen als techniek, kracht, uithoudingsvermogen en coördinatie samen komen. Tijdens deze full-body training zal je lichaam uitgedaagd worden op een verantwoorde manier. Door het werken in kleine groepen van maximaal 8 personen krijg je de begeleiding die jij verdient! Beginners en gevorderden kunnen vanaf nu samen trainen!

*Iedere training kost 1 credit

Hiit

Bij de small group training, HIIT (High Intensity Interval Training) zegt de naam het al, je hartslag gaat wisselen tussen hoog en laag. Hierdoor kunnen we een maximale verbranding garanderen. Gedurende deze training worden functionele oefeningen afgewisseld met (actieve) rust periodes. De HIIT training vraagt het maximale van je cardiovasculaire systeem op elk niveau. Je bepaalt namelijk zelf het tempo en de intensiteit van de training. Natuurlijk is de trainer er om het maximale van je te vragen.

*Iedere training kost 1 credit

Meld je nu aan!

Werken aan een betere leefstijl
Voor jezelf, door jezelf.

Volg ons

Contact

Reform Training
Straelseweg 52
5911 CR Venlo

06 21 83 80 74
[email protected]

Bekijk openingstijden

Reform Design
Versturen